Fotograaf Elina Simoneni tehtud jäädvustused on tehtud Marini ja tema pikaaegse parema käe Tuulia Pitkäneni uue ettevõtte MA/PI jaoks. Kahel esimesel pildil poseerib Marin naeratades ja kahel järgmisel pildil mõistatuslikumalt muheldes.

Kaunid mustvalged fotod olid osade kommenteerijate arvates nii ilusad, et Marin sai nende tõttu lausu abieluettepanekuid. „Ma armastan sind, kas sa abiellud minuga?“ uurib üks Marini jälgija. „Ma tahaks sind välja kutsuda,“ teeb ettepaneku ka teine. Loomulikult leidub ka neid, kes kommentaariumis soomlanna maailma kõige ilusamaks peaministriks tituleerivad.

Muidu on põhjanaabrite endise valitsusjuhi kevad olnud tempokas. Näiteks käis ta nädal tagasi Kopenhaagenis rahvusvahelisel demokraatia tippkohtumisel. Praegu viibib Marin aga hoopis Lõuna-Koreas Soulis. Ta postitas oma Instagrami storydesse video lennuki esimesest klassist ja hiljem sihtkohta jõudes ka video sealselt kiirteelt. Aprilli lõpus kohtus ta aga taaskord USA endise presidendi Barack Obamaga .