„Pealtnägija“ meeskond jagas tähtsal päeval enda sotsiaalmeedias vahvaid pildimeenutusi. „See on suur, et mitte öelda uskumatu number, aga püüame mitte loorberitel lesida ja hoida teravust ning tempot,“ kirjutati fotoseeria juurde, kus poseerivad teiste seas Mihkel Kärmas, Vahur Kersna, Anna Pihl ja Piret Järvis-Milder.

Sünnipäevasaate juhatas 24. aprilli õhtul ETV eetris Kärmas sisse sama, ülalmainitud lausega. 900. saates võeti luubi alla asjade kogumismaniakid, Lääne-Harju Vallavalitsuse probleem seoses majade lühiajalise väljarentimisega ning Prantsuse sõdurite armastus Eesti korvpalli vastu.

24 aastat tele-edetabelite tipus püsinud uuriv telesaade „Pealtnägija“ avab Eesti elu ja inimesi oma ehedal kujul - uurivad lood, värvikad persoonid ning kohad ja sündmused, mille pealtnägijaks tavaline inimene naljalt ei satu. Legendaarse saate juhid on Mihkel Kärmas, Kristjan Pihl, Piia Osula, Taavi Eilat ja Margit Kilumets ning režissöörid Raivo Maripuu ja Vladlen Pobjaržin, produtsent Piret Priisaar.