„Mulle meeldib see kontrast tubase roheluse ja aknast paistva lumekülluse vahel,“ kirjutab Izmailova sotsiaalmeedias, jagades fotosid oma Pelgulinna kodust.

Postituses jäi Kalle Klandorfile silma Izmailova tegemata voodi, mida ta ka kommentaariumis pilkas. „Väljas valge ja Sul voodi tegemata. Vist vaba nädal Riigikogust,“ kommenteeris Klandorf.

Klandorfi kommentaarile vastas Zuzu artikliga, kus on välja toodud, miks on hea hommikul voodi tegemata jätta. TikTokis ilma tegeva koristusguru Dana sõnul ei tohiks me voodit hommikul kohe esimese asjana ära teha. Voodipesu vahele öö jooksul kogunenud niiskus on nimelt suurepäraseks keskkonnaks tolmulestadele, kes meie surnud naharakkudest toituvad. Voodi tegemata jätmine on seega üks parimaid mooduseid tolmulestade arvukuse piiramiseks.

Klandorf ei jätnud jonni ja vastas sellepeale: „Nojah! Kui Tik-tokki uskuda, siis pole vaja ennast pesta ka. Vanasõnagi ütleb: „ Karu ju ennast ei pese, aga kõik kardavad.“ Magada tuleb jahedas, aken lahti, siis ei aja higistama ja voodi ei saa märjaks.“

Zuzu ei vastanud Tallinna linnavolikogu liikmele midagi muud kui sama artikli lingi ja mõttega.