DODICI Organic tooteesitlus avas külalistele ukse maagilisse maailma, näidates, kuidas loodus ja tähtkujud sulanduvad harmooniliselt kokku. Brändi loojad on kaks kirglikku naist – Kadri Lutus ja Reet Härmat, kes otsustasid ühendada oma jõud, et luua midagi tõeliselt erakordset.

Ilubränd DODICI pakub ainulaadseid kooslusi, mis on loodud just tähtkuju isikupära silmas pidades ehk valikus on 12 komplekti, kuhu kuulub tähemärgile sobivate eeterlike õlidega rikastatud kehaõli, mäekristallist gua sha massaažikivi ja tähtkuju õnnekristall. Bränd on pühendunud ka keskkonnasõbralikkusele.

Esitlusel astusid üles peale brändi loojate Kadri ja Reedu ka oma valdkonna eksperdid, sealhulgas astroloog Margot Veidemann ja raamatu “Minu Aasia” ja Universaal Universumi eestvedaja Margus Kalam. Elamusi jagasid ka DODICI testpersoonid – tuntud iluhoolik Anu Saagim ja Embassy of Fashion disainerid: Aldo Järvsoo, Riina Põldroos, Ketlin Bachmann ja Tanel Veenre, kel oli võimalus esimestena oma nahal testida ja kogeda DODICI unikaalseid komplekte. Õhtut juhtis Gunnar Toomemets ning DJ puldi taga keerutas plaate särav Jana Hallas.

Külaliste maitseelamuste eest hoolitsesid Tassikoogid, Forget Brimont Brut šampanja, Donnafugata Rosa Dolce & Gabbana veinimaja ja Franklin & Sons limonaadid ning DODICI dekoratsioonide eest hoolitses Dekonaut.