Ilukirurgia keskus, kust Aniston ja Bullock kolmapäeval väljusid, on eriti tuntud just näo ringlõikuste ja ninaoperatsioonide poolest. Arst - dr. Neil A Gordoni -, kelle hoolde staarid end usaldasid, keskendub keskuse kodulehe info kohaselt näo noorendamisele ja ninaplastikale.

55-aastane Aniston ja 59-aastane Bullock olid mõlemad tagasihoidlikes riietustes - Aniston kandis musta kampsunit, salli ja suurt kübarat koos siniste teksapükstega ning Bullock oli selga tõmmanud valge T-särgi koos mustade dressipükste ja jopega.

Mõlemad staarid ei ole varasemalt avalikult ilukirurgi noa all käimist tunnistanud. Aniston küll rääkis mõni aasta tagasi, kuidas ta on ilusüste, nagu Botox, katsetanud, kuid ei ole nende suur fänn.

„Inimesed arvavad, et teen palju Botoxi süste, aga ma ei tee seda. Ma ei ütle, et ma pole seda kunagi teinud, aga ma näen ka, kuidas see on libe tee,“ nentis näitlejatar. „Kogu see kosmeetika-teema tundub mulle naeruväärne,“ lisas Aniston.

2018. aasta Oscaritel spekuleeriti, et Bullock on värskelt ilusüste teinud, kuna ta tuli toona pidulikule galale paistes näoga. Bullocki sõnul oli aga tegemist absurdsete väidetega ning ta kinnitas meediale, ei tal oli toona hoopis allergiahoog.